Legyen saját appod!

Androidra és iOSra is

Előnyök


Szükséged van mobil alkalmazásra?
Nem elég csak a weboldal?
Manapság már a mobilfelhasználók több mint 70%-a aktívan használja az internetet is a telefonján.

Információt keresnek, sokféle céllal, ami lehet akár vásárlás, kapcsolatfelvétel is, de ami a lényeg, könnyen, gyorsan és kényelmesen akarnak információkat szerezni, vásárolni, szórakozni.

A mobil alkalmazás nem csak egy remek prezentációs lehetõség, amely ma már úgy szólván a fejlõdést tekintve elkerülhetetlen egy vállalkozás életében, hanem egy fantasztikus marketing eszköz, egy igazi marketing "fegyver" ami a benne rejlõ közvetlen és gyors komunikációs lehetõségnek köszönhetõ.

Ez nem csak a vásárlók, olvasók gyors komunikációs lehetõségét jelenti az alkalmazás mûködtetõje felé, hanem az alkalmazás mûködtetõje is könnyedén, gyorsan és fõképp hatékonyan éri el az alkalmazás felhasználóit.

Hogy mi is ez a "szuper fegyver valójban?
Erről kicsit lejjebb írunk. 

Ezen kívül számos funkciót helyezhetõ el az alkalmazásban, amely komfortos élménnyé alakítja a felhasználó telefonját. A kérdés, hogy te is szeretnéd ezt az élményt megadni olvasóidnak, vásárlóidnak? Szeretnéd vásárlóidat perceken belül a legnagyobb sikerrel elérni?

ANDROID-IOS?

Melyiket?
Android vagy iOS alkalmazás? Melyiket érdemes készíttetni?

A válasz nagyon egyszerû. Az igaz, hogy az Android rendszerû mobifeltelefon felhasználók sokkal többben vannak, mint az iOS rendszerû mobiltelefon felhasználók, de lássuk be, az "Iphonosokra" is gondolnunk kell, hiszen igaz, hogy kevesebben vannak, de így is jelentõs számban, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül.

Tehát nem marad más hátra, mint a kérdés, mibe kerül ez?
Hát igen, ez olyan mintha 2 alkalmazást készíttetnél. 2 alkalmazás, az kétszer akkora kiadás...volt eddig.

Cégünk a legújabb technológiáknak köszönhetõen ezt is megoldotta, költséghatékony megoldással rendelkezik számodra.

Egy alkalmazás áráért két alkalmazást kapsz tõlünk, azaz egyszerre tudsz szinte minden mobiltelefon felhasználónak alkalmazást nyújtani, közben csak egy alkalmazás árát kell kifizetned.

Tegyél egy próbát, kérd ingyenes ajánlatunkat 

FUNKCIÓK

A funkciók - a felhasználók élménye és a te sikered.

Az általunk készített alkalmazásban szinte bármilyen funkciót el tudunk helyezni igényeid szerint.

A leggyakrabban használtak funkciók a tejesség igénye nélkül:

* Információs oldalak,
* Foglalás (asztal, szoba, idõpont, termék, szolgáltatás stb.),
* Esemény naptár, Térkép,
* Barcode scanner, QR kupón,
* Kapcsolatfelvételi ûrlap, gyors eléréshez (Az érdeklõdõ írhat, vagy akár egyenesen hívhat az alkalmazásból),
* Termék/szolgáltatás katalógus,
* Ételrendelés fizetéssel egybekötve (bármilyen egyéb termk ill. szolgáltatatás rendelése)
* Webáruház,
* Hûségpontok, Fotogléria, videogaléria, audió lejátszása (iTunes, PodCast, egyéb), Rádió,
* Úrlapok, kérdõívek, Meghívó új felhasználóknak, Üzenet küldés
* Egyéb megoldások integrációja, pl.: Prestashop, Shopify, Woocommerce, WordPress, Volusion, RSS feed, Facebook, Twitter, Youtube, vagy Instagram

* sok más egyéb egyedi igények alapján.


PUSH ÜZENET

Push üzenetek - Egy igazi Szuper fegyvert kapsz ajándékba

A Push üzenetek azok a kicsi felugró rövid üzenetek, amelyek a Te mobiltelefonodon is felvillannak más alkalmazásokból valószínûleg hetente vagy akár naponta többször is.

A gyakorlatban is megfigyelhetõ, és a statisztikák is azt mutatják, hogy ezeket az üzeneteket a felhasználók több mint 90%-a legkésõbb 5 perccel az érkezése után elolvassa. Talán mondani sem kell, hogy ez mennyivel hatékonyabb tud lenni egy email üzenetnél, vagy akár más egyébb módszernél...és ezt most korlátlanul használhatod!

Ami a legszebb az egészben, hogy ha mi készítjük el az  alkamazásodat, ajándékba kapsz egy Push üzenet küldõ felületet, amelyet bármikor ingyen tudsz használni, és akalmazásod felhasználóinak üzenetet küldeni!

Igen, ez olyan mintha SMS üzenetet küldenél, csupán annyi a különbség, hogy fotóval, weboldal hivatkozással együtt mindezt alkalmazás tulajdonosként már teljesen INGYEN teheted meg!


ÁRAINK


Ha alkalmazás készítés felől érdeklődtél már, láthattad hogy milliós összegeket is elkérnek egy-egy alkalmazás lefejlesztéséért. És akkor ott van még az a probléma is, hogy egy APP nem elég, mert ha Androidra van, akkor úgy illik hogy iOS-re is legyen. Így már a határ a csillagos ég.

Mint már feljebb is írtuk, cégünk a legújabb technológiáknak köszönhetõen költséghatékony megoldással rendelkezik a számoda. Egy alkalmazás áráért két alkalmazást kapsz tõlünk, azaz egyszerre tudsz szinte minden mobiltelefon felhasználónak alkalmazást nyújtani, közben csak egy alkalmazás árát kell kifizetned.

A mi általunk készített alkalmazások ára a beépített funkcióktól és a tartalom nagyságától függően kb. 300-500 ezer forint között alakul. 

Ráadásul ezt az összeget három részletben is elég kifizetned, nem egyszerre terheli megy a pénztárcádat:

1. Előlegként az összeg 1/3-át

2. A második harmadát Androidos publikációkor

3. Az alkalmazásod App Store pulikációja után. 

És ne feledd: ezért az árért két alkalmazást kapsz! :)

Ha felkeltettük érdeklődésedet, kérj ingyenes árajánlatot!